Ella's Kitchen BIO Ropogós kukorica és sárgarépa rudacskák (16 g)
Kód: EK428Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
EAN
Krupave_tycinky_kukurice_a_mrkev_16gSzia, ropogós bio rudak vagyunk kukoricával és sárgarépával
BIO kukoricaliszt
72 %
BIO szárított kukorica
9 %
BIO szárított sárgarépa
5 %
és sok más jó dolog...
BIO kukoricaliszt 72%, BIO napraforgóolaj 14%, BIO szárított kukorica 9%, BIO szárított sárgarépa 5%, BIO szárított póréhagyma <1%, tiamin (B1-vitamin) <0,1%
GLUTÉNT tartalmaz.
Az allergéneket NAGYBETŰVEL jelöljük.
Az allergéneket NAGYBETŰVEL jelöljük.
Táplálkozási értékek
Tápérték 100 g-ra:
Energia
1739/414
kJ/kcal
1739/414
kJ/kcal
Zsírok1
15
g
15
g
Szénhidrátok2
61
g
61
g
Rost
4,6
g
4,6
g
Fehérjék
6,5
g
6,5
g
Só3
<0,01
g
<0,01
g
B1-vitamin
0,8
mg
0,8
mg
1 Ebből telített zsírsavak 1,4 g. 2 Ebből cukrok 1,6 g.
3 A sótartalmat az alapanyagokban természetesen előforduló nátrium határozza meg.
3 A sótartalmat az alapanyagokban természetesen előforduló nátrium határozza meg.
Vegetáriánus
Diómentes
Tojásmentes
Pontosan a megfelelő méretű és formájú, hogy segítsünk a kicsiknek megtanulni ételt venni a szájukba, és lefoglalni az ínyüket. És mivel még nő a foguk, nagyon gyengédek vagyunk.
Ella's Kitchen, hogy az ételek ízletesek és szórakoztatóak legyenek!
Védjük az esőerdőket és az állatokat Ecuadorban
Élelmiszerbankokat támogatunk az éhező családok számára.
Fákat ültetünk és erdőket állítunk helyre
Farmok bemutatása az iskolásoknak az élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek elsajátítása érdekében
Termelő: Ella’s Kitchen Ella’s Barn, 22 Greys Green Farm Rotherfield Greys Henley-on-Thames RG9 4QG, Nagy-Britannia. Hivatalos forgalmazó: Health Academy, s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Prága, Csehország.
Csak természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
Élelmiszer speciális táplálkozáshoz.
Élelmiszer speciális táplálkozáshoz.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé értékeléseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása