Kendamil Tejkása banánnal (150 g)
Kód: 92000006Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
EAN: 5056000505132
Tejkása
banánnal
150 g
4+
tejjel
maltodextrin
nélkül
nélkül
150 g
Nincs hozzáadott cukor1
Pálmaolaj nélkül
Vegetáriánusoknak
Gabonafélék (53%) (hidrolizált rizsliszt, kukoricaliszt), sovány TEJpor (26%), tejsavópor (TEJ), banánpehely (6%), napraforgóolaj, ásványi anyagok (kalcium-karbonát, cink-szulfát, vas-pirofoszfát), vitaminok (A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), B2-vitamin, B6-vitamin, niacin, folsav, pantoténsav, biotin), természetes aroma.
Tápérték adatok
(100 g termékenként)
1655
kJ
kJ
391
kcal
kcal
3.5
g
g
Zsírok2
75
g
g
Szénhidrátok3
1.5
g
g
Rost
14
g
g
Fehérje
0.3
g
g
Só
360
μg RE
μg RE
A-vitamin
6.5
μg
μg
D-vitamin
5.8
mg α-TE
mg α-TE
E-vitamin
60
mg
mg
C-vitamin
0.75
mg
mg
Tiamin
1
mg
mg
Riboflavin
0.6
mg
mg
B6-vitamin
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacin
12.5
μg
μg
Biotin
45
μg
μg
Folsav
2.3
mg
mg
Pantoténsav
0.12
g
g
Nátrium
450
mg
mg
Kalcium
7.2
mg
mg
Vas
4.2
mg
mg
Cink
2 Ebből telített zsírsavak 0.6 g. 3 Ebből cukrok 30 g.
Elkészítés
2×
Tegyen körülbelül 2 evőkanál (20 g) laza zagyot egy tálba.
4×
Ezután adjon hozzá körülbelül 4 evőkanál (60 ml) meleg (nemrég felforralt) vizet.
5
min
min
Jól keverjük össze, hagyjuk kihűlni és tálalás előtt ellenőrizzük a hőmérsékletet.
Recept tipp
Banános spenótos muffin
Szükséged lesz:
5 kanál tört banán, 1/3 banán, 1/2 marék friss spenót, 1 tojásfehérje, csipet sütőpor
5 kanál tört banán, 1/3 banán, 1/2 marék friss spenót, 1 tojásfehérje, csipet sütőpor
Elkészítés:
Az egészet összekeverjük, megtöltjük a muffinformát, és 180°C-on 25-30 percig sütjük.
Az egészet összekeverjük, megtöltjük a muffinformát, és 180°C-on 25-30 percig sütjük.
1 Csak a természetben előforduló cukrok
Javaslatok allergiában szenvedőknek: félkövérrel jelölt allergének.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Tejkása gyerekeknek |
---|---|
? Kor: | betöltött 4 hónapos kortól, betöltött 7 hónapos kortól |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé értékeléseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása