Kendamil Tejkrémes zabkása (150 g)
Kód: 92000005Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
EAN: 5056000505125
Tejkrémes
zabkása
150 g
6+
tejjel
maltodextrin
nélkül
nélkül
150 g
Nincs hozzáadott cukor1
Pálmaolaj nélkül
Vegetáriánusoknak
Gabonafélék (56 %) (ZABliszt 28 %, hidrolizált BÚZAliszt 28 %), sovány TEJpor (25 %), tejsavópor (TEJ), növényi repceolaj, ÁRPA maláta kivonat, ásványi anyagok (kalcium-karbonát, cink-szulfát, vas-pirofoszfát), vitaminok (A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), B2-vitamin, B6-vitamin, niacin, folsav, pantoténsav, biotin).
Tápérték adatok
(100 g termékenként)
1709
kJ
kJ
405
kcal
kcal
8.6
g
g
Zsírok2
64
g
g
Szénhidrátok3
3.8
g
g
Rost
16
g
g
Fehérje
0.3
g
g
Só
360
μg RE
μg RE
A-vitamin
6.5
μg
μg
D-vitamin
6
mg α-TE
mg α-TE
E-vitamin
60
mg
mg
C-vitamin
0.9
mg
mg
Tiamin
1
mg
mg
Riboflavin
0.65
mg
mg
B6-vitamin
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacin
15
μg
μg
Biotin
45
μg
μg
Folsav
2.6
mg
mg
Pantoténsav
0.12
g
g
Nátrium
460
mg
mg
Kalcium
7.5
mg
mg
Vas
4.5
mg
mg
Cink
2 Ebből telített zsírsavak 1.1 g. 3 Ebből cukrok 31 g.
Elkészítés
2×
Tegyen körülbelül 2 evőkanál (20 g) laza zagyot egy tálba.
4×
Ezután adjon hozzá körülbelül 4 evőkanál (60 ml) meleg (nemrég felforralt) vizet.
5
min
min
Jól keverjük össze, hagyjuk kihűlni és tálalás előtt ellenőrizzük a hőmérsékletet.
Recept tipp
Zab érmék mozzarellával
Szükséged lesz:
3 kanál zabpehely, 150 g reszelt mozzarellát (nem a sós, hanem a klasszikus zacskós), 1 egész tojás
3 kanál zabpehely, 150 g reszelt mozzarellát (nem a sós, hanem a klasszikus zacskós), 1 egész tojás
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és 180°C-on kb 20-25 percig sütjük. A medáloknak ropogósnak kell lenniük.
A hozzávalókat összegyúrjuk és 180°C-on kb 20-25 percig sütjük. A medáloknak ropogósnak kell lenniük.
1 Csak a természetben előforduló cukrok
Javaslatok allergiában szenvedőknek: félkövérrel jelölt allergének.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Tejkása gyerekeknek |
---|---|
? Kor: | betöltött 6 hónapos kortól |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé értékeléseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása